fbpx

THE RUM EDITION

THE RUM EDITION

THE ULTIMATE FREE CARIBBEAN RUM AND FOOD FESTIVAL

Tickets for The Rum Tasting Zone on sale now!

 

Montreal (June 19, 2017) – A Taste of the Caribbean is returning for its 18th edition and will kick off the summer festival season in the Old Port of Montreal. Coinciding with the summer solstice and the St-Jean Baptiste holiday, what better way to welcome the summer and celebrate Quebec …Caribbean style!

 

This free festival offers great food from our vendor restaurants, free activities such as cooking and mixology demonstrations, concerts and activities for the whole family!

 

This year, ALL ROADS LEAD TO RUM with “The Rum Edition” where festival goers can sample and learn about a variety of Caribbean rums that have been expertly curated by rum Ambassador and master mixologist Gabrielle Panaccio.

 

The Rum Edition features:

  • The Rum Zone – A Passport to the Rum Zone allows you to sample various categories of rums and a variety of Caribbean tapas. 1pm-9pm daily |$30, $60, $100 passports available

 

  • Rum Masterclasses – Hosted by Gabrielle Panaccio and Québec Rhum. Dive into the world of rum while you sip premium selections, learn about the story of rum as well as explore how the different layers of flavorings all contribute to the unique flavor profiles. June 22-25 @ 7pm |$60

 

  • Cooking with Rum Demonstrations – Hosted by the award-winning Chef Alain Lemaire who was a runner-up on the Food Network’s Cutthoat Kitchen (2015). Chef Lemaire will guide you step by step through the preparation of a rum infused meal that will surely live up to his motto of “fresh, bold and in your face” flavor!

June 23-25 (schedule: www.totc.ca/programming/) |$30


L’INCONTOURNABLE FESTIVAL GRATUIT DE RHUM ET DE METS CARIBÉENS

Billets pour dégustations de rhum en vente maintenant!

 

Montréal (19r juin 2017) – Un Goût des Caraïbes est de retour pour sa 18e édition et va donner le coup d’envoi à la saison des festivals d’été au Vieux-Port de Montréal. Coïncidant avec le solstice d’été et la Fête nationale du Québec, UGDC sera l’occasion parfaite pour accueillir l’été et célébrer le Québec et la culture antillaise!

 

Ce festival gratuit offre d’excellents plats de nos restaurants antillais, des activités gratuites telles que des démonstrations culinaires et de mixologie, des concerts et des activités pour toute la famille!

 

Cette année, TOUS LES CHEMINS MÈNENT VERS LE RHUM où les festivaliers pourront en apprendre davantage sur cet alcool et déguster une fine sélection de rhums caribéens présentée par Gabrielle Panaccio, une ambassadrice de rhum et une mixologue primée.

 

L’Édition Rhum comportera :

  • L’Espace Rhum : Un passeport qui vous permettra de goûter des diverses catégories de rhum et savourer une variété de tapas caribéens.  13 h – 21 h quotidiennement | Passeports de: 30 $, 60 $, 100 $

 

  • Classes de maître de rhum : Animées par Gabrielle Panaccio et par Québec Rhum. Plongez dans le monde du rhum en sirotant des sélections de grande réserve et en apprenant sur l’histoire de cet alcool et la manière dont les différentes couches d’arômes contribuent aux saveurs uniques de plusieurs types de rhum.

22-25 juin à 19 h | 60 $

 

  • Cuisiner avec le rhum : Animé par Alain Lemaire, chef primé et finaliste à l’émission « Cutthroat Kitchen » (Food Network) en 2015. Chef Lemaire vous guidera dans la préparation d’un repas fait à base de rhum. Soyez certains que ses mets incomparables feront honneur à la chère réputation du chef.

23-25 juin (horaire: www.totc.ca/fr/horaire/) | 30 $

Tags:
No Comments

Post A Comment